Procedura de plasare a comenzii este foarte simpla. In doar cativa pasi produsul dorit este procesat si asteapta sa fie expediat catre dumeneavoastra. Mai jos vom detalia toti 

Procesarea comenzilor si livrarea acestora

Comenzile online se proceseaza in maxim 24 de ore lucratoare de la trimitere iar cele trimise in weekend se proceseaza in ziua de luni. Modificarea sau anulare comenzii trebuie sa se faca cat mai REPEDE posibil. In caz contrar daca comanda a fost procesata nu se mai poate anula! Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta la telefon  0758 876070 ori printr-un email. 

Garantia produse

Produsele comercializate pe site-ul www.superpescuit.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau furnizorii autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele Europene. Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

14 zile drept de retur

Pentru comenzile online, trimise prin curierat rapid, ai 14 zile calendaristice in care te poti razgandi si poti returna produsele fara invocarea unui motiv (conform ordonantei de urgenta 34/2014). Cu toate acestea echipa SuperPescuit.ro NU SUPORTA COSTUL RETURULUI DACA PRODUSUL NU PREZINTA DEFECTE.